КОНКУРС “Надавач (-ка) послуг з питань психічного здоров’я, напрямок 216М”

18 березня 2022 р.

Благодійна організація «Позитивні жінки» (Організація) оголошує конкурс на вакансію «Надавач (-ка) послуг з питань психічного здоров’я» у проекті «Лідерство жінок у відповіді на епідемію ВІЛ» (напрямок 216М), за фінансової підтримки Благодійної організації «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ».

І. Обсяг послуг/робіт

  1. Підготовка циклу вебінарів щодо послуг з підтримки психічного здоров’я з фокусом на подолання депресивних станів, материнської депресії, профілактику суїцидів.
  2. Проведення 4 вебінарів (платформа Zoom) для не менш ніж 25 учасниць: жінок, які живуть з ВІЛ, жінок, які вживають наркотики, секс-працівниць та транс*жінок.

II. Термін надання послуг/виконання робіт:

з 01 квітня 2022 р. по 31 грудня 2022 р.

IІІ. Умови здійснення оплати

Оплата послуг здійснюється після їх надання, звітування з підтверджуючими документами та підписання Акта про надання послуг. Очікується, що всі витрати, пов’язані із наданням послуг в рамках даного конкурсу, надавач (-ка) послуг здійснює за власний рахунок.   

ІV. Кваліфікаційні вимоги

Вимоги до учасників: (перелік надається як приклад)

Підтверджуюча документація:

Вища освіта

Диплом

Релевантно: освіта у сфері психології, психотерапії, психічного здоров’я

Сертифікат про проходження навчання

Досвід надання послуг з психічного здоров’я, зокрема, співпраці з організаціями громадського суспільства

Резюме або лист в довільній формі з описанням досвіду

Вільне володіння українською мовою

Резюме

 V. Критерії оцінки:

Критерії оцінки

Ваговий коефіцієнт

Вартість послуг (грн. за годину)

40%

Досвід роботи

60%

 Перелік документів, які необхідно подати:

  1. Резюме/CV та мотиваційний лист з описом релевантного досвіду. 
  2. Документи на підтвердження освіти (дипломи, сертифікати, тощо). 
  3. Якщо учасниця зареєстрована, як ФОП, необхідно надати такі реєстраційні документи: копія Свідоцтва про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця або Виписки з єдиного державного реєстру, свідоцтво платника податку. Для учасниць, які працюють по ЦПХ – копію паспорту та копію ІНН.
  4. Заповнений, підписаний та відсканований Додаток  до оголошення.

Документи, які передбачають підпис учасника конкурсу, мають бути підписані та надіслані скан-копії.

Документи подаються в електронному вигляді на адресу natali.kovnir@gmail.com з поміткою в темі листа «Надавач (-ка) послуг з питань психічного здоров’я, напрямок 216М».

Термін подання документів:  до 24 березня 2022 р.,  реєстрація документів завершується о 18:00. Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

Звертаємо Вашу увагу:

Конкурс вважаються таким, що відбувся, якщо було отримано хоча б дві пропозиції, що відповідають вимогам Оголошення.

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться протягом 2 (двох) робочих днів після завершення дії Оголошення. Після обрання переможця, копії всіх документів за даним конкурсом надсилаються БО “100 відсотків життя” на розгляд та затвердження та розглядаються зазначеним донором протягом 10 робочих днів. Результати конкурсного відбору буде повідомлено всім учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою.

Підписанням та поданням своєї комерційної пропозиції учасник погоджується з наступним:

  • учасник ознайомлений з Оголошенням, яке опубліковано  18 березня 2022 р.;
  • Організація не зобов’язана приймати найкращу за ціною пропозицію чи будь-яку із отриманих пропозицій. До моменту підписання договору про закупівлю Організація не несе жодних зобов’язань по відношенню до учасників закупівлі або потенційних учасників закупівлі;
  • Організація залишає за собою право відхилити комерційні пропозиції всіх учасників процедури закупівлі;
  • участь у конкурсі пов’язаних осіб або ж змова учасників конкурсу забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати конкурсу  буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих Мережі;
  • Цим ми підтверджуємо нашу юридичну, фінансову та іншу спроможність виконати умови даної комерційної пропозиції та Оголошення, укласти договір на закупівлю товарів/послуг та правдивість всіх відомостей зазначених у цій комерційної пропозиції.

Додаток до оголошення

d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed