Ретрит та тренінг для жінок у Карпатах

Завдяки підтримці БО “Позитивні жінки”, ГО “Здорове людство”МБФ “AFEW-Ukraine”, Еко-готелю “Червона Поляна”,  Посольства Королівства Норвегії у місті Києві, 32 жінки з Києва і Черкас, які зіткнулися з дискримінацією і насильством отримали можливість провести три незабутні дні перезавантаження.

Завдяки зусиллям організаторів Вікторії ЩурНаталі Двинских,  Євгенії ГрандеВіри Варига,  вперше був впроваджений абсолютно новий формат тренінг і ретрит на якому жінки змогли пізнати себе, а так же наповниться новими знаннями в сфері правової грамотності та захисту своїх прав.

Перший день був присвячений очищенню, звільненню та оновленню.
Дівчата навчилися відпускати і звільняти глибинні емоції (гнів, образи, страх, самотність, очікування, біль), навчилися звільняти тіло і свідомість від блоків і напруг, ілюзорних бажань і проявів гніву в різних формах.

Другий день був присвячений наповненню новою енергією, світлими і добрими емоціями, запрошення в своє життя нових станів щасливої ​​жінки – радість, глибинний спокій, впевненість і захищеність, розслабленість і м’якість, самодостатність, любов до себе. На завершення ретріту Євгенія Гранде провела вечір біля каміну, де учасниці поділилися своїми враженнями про ретріт та прослухали лекцію про коштовності Дому Романових.

Третій день був проведений у форматі живого тренінгу, який провела юристка Віта Мусієнко. Жінки отримали нові знання у правовій сфері та навички в захисті своїх прав.

 

Віра Варига: “Кожен день був неймовірно наповненим! Час зупинився! Ми гуляли по Карпатському лісу, саме повітря сприяло очищенню і звільненню від поганих думок, щоденних страхів, подолань, турбот, з якими стикаються наші жінки. Водоспад Гук наповнював життєвою силою та енергією”.

Учасниці отримали дивовижний досвід – катання на лижах, завдяки якому відкрили в собі сили боротьби з перешкодою і розуміння наскільки ти знаєш і володієш своїм тілом.

У лазні з бочками, наповненими гарячою водою на травах, навіть ті жінки, які не могли довгий час освоїти мистецтво розслаблення, отримали цей результат.

Ну і, звичайно ж, хочеться відзначити професіоналізм всіх співробітників Еко – готелю “Червона Поляна”, їхня турбота і смачне збалансоване харчування ще надовго залишиться в наших спогадах.

«Хочу подякувати усім, хто доклав свої зусилля, фінанси, вклав частинку своєї душі в те, щоб цей триденний проект став реальністю. Ми дуже потребували цього! Тепер з новими силами і знаннями в майбутнє, яке будуємо ми самі, але з вашою підтримкою!», – прокоментувала активістка БО “Позитивні жінки” Олена Шепелєва.

d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed