Оцінка бар’єрів доступу жінок, які живуть з ВІЛ, до планування сім’ї в ВЄЦА

Євразійська Жіноча мережа зі СНІДу запустила нове дослідження, яке є ініціативою Регіонального офісу Фонду Народонаселення Організації Об’єднаних Націй (UNFPA) для Східної Європи та Центральної Азії.

Дослідження спрямоване на оцінку бар’єрів для доступу до комплексних послуг з планування сім’ї жінок, які живуть з ВІЛ, жінок та дівчат з обмеженими можливостями, а також тих, хто пережив насильство зі сторони інтимного партнера. Дослідження допоможе ЮНФПА розробляти та реалізовувати програми для більш повного задоволення потреб цих груп під час та після пандемії COVID-19.

Запрошуємо жінок, які живуть з ВІЛ, репродуктивного віку старше 18 років долучитися до дослідження. Онлайн-опитування можна заповнити на комп’ютері або мобільному пристрої (смартфоні, планшеті) з доступом до Інтернету за посиланням: https://linktr.ee/LNOBUkraine.

Участь в опитуванні є добровільним та анонімним — від респонденток не вимагається вказувати своє ім’я або контактні дані.

Питання опитування згруповано за 14 категоріями, що охоплюють соціально-демографічні характеристики, сексуальну поведінку, доступ до протизаплідних засобів та різні аспекти доступу та використання послуг з планування сім’ї до та після COVID-19, включаючи фізичну доступність, якість послуг, недискримінацію, недоторканність особистого життя, конфіденційність, ті інше.

Нехай ваш голос буде почутим!

 

 

 

d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed