Консультант_ка з питань протидії гендерно зумовленому насильству

Благодійна організація «Позитивні жінки» (Організація) оголошує конкурс на вакансію «Консультант_ка з питань протидії гендерно зумовленому насильству» у проєкті «Лідерство жінок у відповіді на епідемію ВІЛ» (програмний компонент 219М), за фінансової підтримки Благодійної організації «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ».

І. Обсяг послуг:

1. Послуга консультування жінок, які постраждали від насильства, або які знаходяться в ситуації ризику насильства, щодо можливостей отримання допомоги, розробки планів дій, запобігання, профілактики.

2. Розробка системи та алгоритму переадресації жінок в існуючі кризові центри та притулки.

Послуги надаються в режимі онлайн або в м. Київ на базі офісу організації (Поділ) – до 100 годин на місяць.

II. Термін надання послуг:

Серпень – грудень 2023 р.

IІІ. Умови здійснення оплати

Оплата послуг здійснюється після їх надання, звітування та підписання Акту наданих послуг. Очікується, що всі витрати, пов’язані із наданням послуг в рамках даного конкурсу, надавач (-ка) послуг здійснює власним коштом.

ІV. Кваліфікаційні вимоги

 Вимоги до учасників_ць  Підтверджуюча документація:
 Вища освіта  Диплом
 Релевантно: освіта у сфері протидії гендерно зумовленого насильства, захисту прав, соціального супроводу та мотиваційного консультування  Сертифікати про проходження навчання
 Досвід надання послуг з консультування, соціального супроводу та підтримки жінок, які постраждали від насильства або знаходяться в ситуації   ризику насильства  Резюме або лист в довільній формі з описанням   досвіду
 Вільне володіння українською мовою  Резюме

V. Критерії оцінки:

 Критерії оцінки  Ваговий коефіцієнт 
 Вартість послуг (грн. за годину)  40%
 Досвід надання відповідних послуг та відповідність кваліфікаційним вимогам   60%

Перелік документів, які необхідно подати ОБОВʼЯЗКОВО :

    1. Резюме та, за бажанням, мотиваційний лист з описом релевантного досвіду. 

    1. Документи на підтвердження освіти (дипломи, сертифікати тощо). 

    1. Якщо учасник_ця зареєстрований_на, як ФОП, необхідно надати такі реєстраційні документи: копія Свідоцтва про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця або Виписки з єдиного державного реєстру, свідоцтво платника податку. Для учасників_ць, які надають послуги, як фізична особа – копію паспорта та ІНН.

    1. Заповнений, підписаний та відсканований Додаток 1  до оголошення (форма додається).

    1. Інформацію щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою Додаток 2 (форма додається до оголошення) – заповнений, підписаний та відсканований документ.

Без повного пакету документів, зазначених вище, кандидатура розглядатись не буде. Документи, які передбачають підпис учасника_ці конкурсу, мають бути підписані та надіслані скан-копії.

Документи подаються в електронному вигляді на адресу novytska.nat@pw.org.ua з поміткою в темі листа «Консультант_ка з питань протидії гендерно зумовленому насильству».

Термін подання документів – до 5 серпня 2023 р., реєстрація документів завершується о 18:00. Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.


Звертаємо Вашу увагу:

Конкурс вважається таким, що відбувся, якщо було отримано хоча б дві пропозиції, що відповідають вимогам Оголошення.

Визначення переможця_ниці даної процедури закупівлі відбудеться протягом 2 (двох) робочих днів після завершення дії Оголошення. Після обрання переможця_ниці, копії всіх документів за даним конкурсом надсилаються БО “100 відсотків життя” на розгляд та затвердження та розглядаються зазначеним донором протягом 10 робочих днів. Результати конкурсного відбору буде повідомлено всім учасникам_цям шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою.

Підписанням та поданням своєї комерційної пропозиції учасник_ця погоджується з наступним:

    • учасник_ця ознайомлений_на з Оголошенням, яке опубліковано 24 липня 2023 р.;

    • Організація не зобов’язана приймати найкращу за ціною пропозицію чи будь-яку з отриманих пропозицій. До моменту підписання договору про закупівлю Організація не несе жодних зобов’язань щодо учасників_ць закупівлі або потенційних учасників_ць закупівлі;

    • Організація залишає за собою право відхилити комерційні пропозиції всіх учасників_ць процедури закупівлі;

    • участь у конкурсі пов’язаних осіб або ж змова учасників_ць конкурсу забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати конкурсу  буде анульовано або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих Мережі;

    • Цим ми підтверджуємо нашу юридичну, фінансову та іншу спроможність виконати умови даної комерційної пропозиції та Оголошення, укласти договір на закупівлю товарів/послуг та правдивість всіх відомостей зазначених у цій комерційної пропозиції.

d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed