«Позитивні жінки» ввійшли до складу Партнерства «Зупинимо туберкульоз. Україна»

Олена Стрижак, Голова правління БО «Позитивні жінки» і Анна Арябінська, координаторка з мобілізації та розбудови спільноти жінок, які живуть з ВІЛ взяли участь у засіданні Керівного Комітету Партнерства «Зупинимо туберкульоз. Україна», на якому презентували результати опитування жінок, які вилікувалися або проходять лікування від туберкульозу. Зустріч відбулася 17 грудня.

«Сьогодні ми визначили пріоритети та напрямки роботи на 2019 рік, акцентуючи увагу на потребах жінок та жінок з дітьми, які виникають в ході лікування туберкульозу,розповіла Олена Стрижак. – Після обговорення презентації, до плану роботи Партнерства були внесені пункти, які стосуються допомоги у вирішенні проблем жінок, які хворіють на ТБ та жінок з дітьми, щодо забезпечення якісного лікування та супроводу. Також мінімізація перебування дітей в протитуберкульозних відділеннях та забезпечення їх лікування, не відриваючи від навчання”. 

Важливим досягненням стало включення представниць БО «Позитивні жінки» до робочої групи Партнерства «Зупинимо туберкульоз. Україна» на 2019 рік. Це дасть змогу впливати на нормативно-правову базу щодо вирішення важливих питань. В подальших планах – звернутися до програмного комітету Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ/СНІД з пропозицією вирішення вищезазначених потреб.

d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed